Добавете дървени елементи във Вашия дом и градина

Дърво

Връзката между камък и дърво е трайна и естествена, виждаме я навсякъде в природата. Използвайки камък и дърво във Вашата градина, ние се стремим да запазим хармонията между тези два земни елемента така, че да могат да бъдат функционални и практични, и същевременно да носят естетическа наслада.

Обработваме дървения материал с естествени материали като варено ленено масло, импрегнант с боров катран и финишен слой от гъша мас. Третирането на дървото с естествени продукти не нарушава неговата структура и го поддържа живо в продължение на години. Използваме богата гама от цветни байцове от естествени материали.

Като допълнителна част към подпорна стена или ниска свободностояща каменна стена предлагаме изработка на дървена ограда, която да бъде монтирана зад или върху съществуващия зид. Чудесен начин, за да осигурите допълнителна сигурност и уединение на Вашия имот.

Дървена ограда, монтирана върху подпорна стена от суха каменна зидария

Перголата предлага усещане за подслон и интимност, но е отворена към слънцето и звездите. Перголите могат да бъдат изградени във всички части на задния Ви двор: в близост до пътеки, в градината или в близост до басейна.

Поставете хамак на шарена сянка от висящи растения.

Местата за сядане във Вашия двор или градина могат да съчетават функционалността и артистичния дизайн. Комбинацията от камък и дърво, която можем да Ви предложим, няма ограничения като размери, форма, местоположение и дизайн – ние сме готови да изпълним Вашето желание.

Предлагаме интериорни решения като ламперия, дървена облицовка на колони, дървени стълбища, дюшеме и други.
Дървото има своето приложение в интериора, като особено атрактивни са дървените стълбища и тавани. Колоните и трегерите също се превръщат във важен акцент за Вашия дом, когато са облечени с дърво. И тук възможностите откъм избор на цветове, дизайн или избор на дърво са големи.

Избрани проекти

Разгледайте някои от последните проекти, които реализирахме за наши клиенти.

Заявете консултация

Предлагаме консултация по телефон, както и безплатна консултация на място, ако сте в радиус от 30 км от Габрово. Ако се намирате по-далеч, пишете ни, сигурни сме, че ще Ви бъдем полезни.

Моля, изпратете ни снимки на обекта от различни страни. Благодаря.

  Име *

  Фамилия *

  Имейл *

  Тел. номер

  Местоположение

  Описание

  ПРИКАЧИ ФАЙЛ

  Съвместими файлови формати: pdf / jpg / png, максимален размер на файла: 5MB


  За повече информация, проверете нашата политика за поверителност.